Powered by viaVictor

Nieuwe 5-assige waterstraalsnijmachine 
 

Tuwi installeert eerste 5-assige waterstraalsnijmachine bij Abbin Natuursteen

In juli 2014 heeft Abbin natuursteen een 5-assige waterstraalsnijmachine geplaatst. Deze Classica CL 612 heeft een snijbereik van 2000 x 4000 mm en is voorzien van een 5-assige snijkop. Deze unieke snijkop is geschikt voor het snijden van 2D en 3D producten, heeft een oneindige rotatie, en een A-as rotatie van 69°. Mede hierdoor wordt het inzetbereik van de machine enorm vergroot. De machine is voorzien van een KMT hogedrukpomp en een osmose installatie.

Abbin natuursteen, gunstig gelegen aan de Nederlandse grens, is een echt familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verwerking van natuursteen. Eigenaars Guy & Hendrik Peeters geven aan dat steeds meer mensen natuursteen verkiezen voor de decoratie van hun gevel, interieur en tuin. Traditioneel of modern, rond of hoekig, Abbin werkt al uw ideeën uit in een unieke stijl. Daarnaast is Abbin een selectief dealer van het nieuwste materiaal ‘Dekton’, ideaal voor uw keukenwerkblad, vloerbekleding, gevelbekleding en talloze andere toepassingen. Abbin natuursteen voert ook werken uit voor derden, zo ook verwezenlijkt Abbin ook mooie resultaten voor de metaalsector.

Door de uitstekende snijresultaten tijdens de testen, de bijzondere gebruiksvriendelijke besturing in combinatie met een goede advisering en service ondersteuning heeft Abbin gekozen voor de Classica CL 612.

Abbin eenvoudig bereiken?

Gebruik volgende e-mailadressen bij het aanvragen van uw offerte of om rechtstreeks uw bestelling te plaatsen :
offerte@abbin.be
bestelling@abbin.be

Vraag hier uw gratis offerte

 

Nieuw : web shop onderhoudsproducten

Dagelijks onderhoud, bescherming, of reiniging? Hulpmiddelen nodig voor de montage van uw natuursteen? Koop hier de juiste producten aan de scherpste prijzen.

Akemi onderhoudsproducten

Volg ons op Facebook