Powered by viaVictor

Dekton

Combinatie van grondstoffen

Dekton is een materiaal met uitzonderlijke eigenschappen. De combinatie van grondstoffen en de meest moderne technologische processen die bij de vervaardiging worden toegepast, maken van Dekton een zeer bijzonder materiaal.

Toepassingen

De hoge krasbestendigheid, hoge UV-bestendigheid, hoge vuur- en hittebestendigheid, slijtvastheid, vlekbestendigheid en vorstbestendigheid zorgen voor een zeer diverse toepasbaarheid in buiten- en binnentoepassingen.

 Dekton

Eigenschappen

 Eigenschappen 1

Eigenschappen 2

Hoge krasbestendigheid – Hoge UV-bestendigheid –  Hoge vuur-en hittebestendigheid – sluitvast – vlekbestendig – bestand tegen vorst en dooi – lage waterabsorptie – kleurstabiliteit – dimensionale stabiliteit – drukvast – buigvast – stootvast

TSP – TECHNOLOGY OF SINTERIZED PARTICLES

 Voor de vervaardiging van Dekton wordt gebruik gemaakt van de exclusieve PST-technologie, een technologisch proces dat een versnelde versie is van de metamorfe veranderingen die natuursteen ondergaat door duizenden jaren blootstelling aan hoge druk en hoge temperaturen.
 
Met elektronische microscopie is er geen enkele poreusheid van het materiaal waar te nemen. Dit is het gevolg van het exclusieve sinterings- en ultracompactieproces van DEKTON. DEKTON onderscheidt zich door de afwezigheid van poreusheid en microdefecten die spanningen of zwakke punten veroorzaken.
 
Particle Sintering Technology (PST) probeert om datgene wat de natuur duizenden jaren kost in een aantal uren te bewerkstelligen door middel van een exclusief technologisch proces.

ULTRATECHNOLOGIE

Door ultracompactie verkrijgt het materiaal zijn mechanische eigenschappen. Dit compactieniveau draagt in bijzondere mate bij aan de lage poreusheid van het materiaal, waardoor het product weinig onderhoud vergt n een leven lang meegaat.
 
Alles is uitzonderlijk aan Dekton. Voor de ontwikkeling van Dekton sinteren we in eerste plaats de grondstoffen in basiscomponenten, om het aspect en de eigenschappen van de in het productieproces gebruikte deeltjes volledig te kunnen controleren.
 
In het proces worden maar liefst 16 verschillende decoratietechnieken gebruikt waarmee een driedimensionaal ontwerp en oneindig veel esthetische mogelijkheden worden geboden.
 

ULTRA SIZE

Het formaat (320 x 144 cm) en het lichte gewicht van Dekton betekent een toename in de ontwerpmogelijkheden voor keukens, badkamers, gevels, wanden of veel belopen vloeren.

Abbin eenvoudig bereiken?

Gebruik volgende e-mailadressen bij het aanvragen van uw offerte of om rechtstreeks uw bestelling te plaatsen :
offerte@abbin.be
bestelling@abbin.be

Vraag hier uw gratis offerte

 

Nieuw : web shop onderhoudsproducten

Dagelijks onderhoud, bescherming, of reiniging? Hulpmiddelen nodig voor de montage van uw natuursteen? Koop hier de juiste producten aan de scherpste prijzen.

Akemi onderhoudsproducten

Volg ons op Facebook