Powered by viaVictor

5 goede redenen waarom u voor Abbin kiest

1/ Oneindig veel mogelijkheden
Abbin biedt een ruime keuze arduin, marmer, graniet en witte steen aan voor binnen en buiten. Of het nu gaat om vensterbanken, wastafels, brievenbussen of zwembadranden… met de grootste zorg maken onze vakmensen al uw ideeën waar. Ontdek de talrijke originele mogelijkheden van natuursteen in en rondom uw woning.

2/ Een aanbod op uw maat
Maatwerk is onze standaard. Graag laat Abbin zijn expertise renderen bij de ontwikkeling van bijvoorbeeld uw specifieke bureautafel, douchekuip, trap of decoratieve afwerking. De ervaring bewijst dat ons vakmanschap gekoppeld aan de allernieuwste technologie optimaal maatwerk oplevert.

3/ De beste kwaliteit
Abbin beschikt over de nieuwste technologieën en computergestuurde zaag- en freesmachines. Daardoor is het één van de modernste steenhouwerijen in België. Ondanks de technologie blijft de menselijke hand één van onze belangrijkste instrumenten om de steen te bewerken.
Abbin werkt uitsluitend met de allerbeste natuursteen, uit België en uit de hele wereld. De bijzondere kwaliteitsvolle blauwe steen uit Henegouwen voor gevel, interieur of tuin is onze specialiteit.

4/ Een flexibele aanpak
Abbin is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de bouw- en renovatiesector. Het mag intussen heel wat befaamde aannemers en architecten in België en Nederland tot zijn trouwste klanten rekenen. Wellicht komt dit doordat we flexibel kunnen inspelen op uw individuele wensen en op nieuwe trends binnen de markt.

5/ De snelste levering
Door onze uitgebreide voorraad en moderne apparatuur garanderen we een snelle levering. Uiteraard blijft u ondanks onze snelle service zeker van de beste kwaliteit.

Abbin eenvoudig bereiken?

Gebruik volgende e-mailadressen bij het aanvragen van uw offerte of om rechtstreeks uw bestelling te plaatsen :
offerte@abbin.be
bestelling@abbin.be

Vraag hier uw gratis offerte

 

Nieuw : web shop onderhoudsproducten

Dagelijks onderhoud, bescherming, of reiniging? Hulpmiddelen nodig voor de montage van uw natuursteen? Koop hier de juiste producten aan de scherpste prijzen.

Akemi onderhoudsproducten

Volg ons op Facebook